Back-end Developer (België) @ Twikey in Ghent, Belgium

Twikey

+329 395 45 00

Twikey is een beloftevolle scale-up in de fintech-industrie die de ambitie heeft om wereldwijd bepalend te zijn in het automatiseren van betalingen van terugkerende klanten. Twikey ondersteunt bedrijven tijdens de volledige “customer journey” van klantidentificatie over het ondertekenen van contracten en SEPA-domiciliëringen tot het uitvoeren en opvolgen van daaruitvolgende transacties. Momenteel zijn we de enige Europese speler die samenwerkt met (bijna) alle Europese grootbanken.

Bekende spelers als WeightWatchers, ANWB, 4411, Baloise, Q8, Belfius, Rabobank, … vertrouwen op Twikey. Onze diverse partners zijn o.a. sportclubs, poetsbureaus, ngo’s, scholen, leasingbedrijven, boekhoudkantoren en online winkels, die verspreid over Europa terug te vinden zijn (België, Nederland, Duitsland, Frankrijk, Italië, … ).

We streven er met onze oplossingen naar om de wereld efficiënter te maken. Bedrijven die met Twikey werken, sparen hun klanten papier, tijd en nodeloze verplaatsingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een duurzame CO² neutralere wereld.

Bij het opbouwen van ons team hechten we veel belang aan onze bedrijfswaarden. Deze zorgen ervoor dat onze diverse groep collega’s op dezelfde manier in het (werk)leven staat, een hecht en goed samenwerkend geheel vormt en uiteraard ook veel plezier maakt.

icon
Passie

Streven naar innovatie en groei

icon
Betrouwbaarheid

Creër vertrouwen dankzij integriteit & transparantie

icon
Uitmuntendheid

Perfectie van binnenuit

icon
Ondernemerschap

Handel als een bedrijfsleider, alsof het voor jezelf zou zijn

Functie

Ben jij een gedreven back-end developer die klaar is voor een uitdagende rol? Bij Twikey krijg je de kans om het verschil te maken en je expertise en skills in te zetten om ons product naar een hoger niveau te tillen!

Als lid van ons development team werk je nauw samen met onze CTO en speel je een essentiële rol voor de toekomst van ons product.

 • Je zult je richten op het ontwikkelen en verbeteren van de back-end van ons platform, waarbij je de architectuur en de gegevensverwerking optimaliseert, rekening houdend met de beveiliging en stabiliteit van ons systeem. Hierbij kun je je technische vaardigheden ten volle benutten en innovatieve oplossingen bedenken.
 • Met jouw expertise zul je waardevolle suggesties doen en processen stroomlijnen voor al onze stakeholders, zodat we efficiënter kunnen werken en betere resultaten kunnen behalen.
 • Je zult technische ondersteuning bieden bij integratietrajecten met softwarehuizen, banken en grote bedrijven, waarbij je uitdagende technische vraagstukken zult oplossen. Je krijgt zo de kans om aan uitdagende projecten te werken en komt in aanraking met diverse technologieën en industrieën.

Twikey biedt jou:

 • Een gevarieerde, uitdagende job, met ruimte voor eigen inbreng en ideeën.
 • Een uitgebreide interne opleiding (via e-learning, interne knowledge base, collega’s, … ).
 • Een stimulerende werkomgeving waarin innovatie centraal staat en waar je je vaardigheden kunt aanscherpen en je creativiteit kunt laten bloeien.
 • De mogelijkheid en begeleiding om jezelf verder te ontwikkelen via on-the-job training door getalenteerde collega’s en uitdagende projecten. Jouw groei staat bij ons centraal! Wanneer je helemaal ingewerkt bent kan je ook relevante externe opleidingen volgen.
 • Een dynamisch, complementair team dat samenwerkt in een respectvolle en open sfeer.
 • Hybride werken en glijdende werktijden.
 • Een moderne werkplek met verschillende zones (conference, connect, co-work, concentrate) in een recent gebouwd kantoorgebouw in industriële stijl, op een vlot bereikbare locatie (zowel met de wagen, de fiets, als het openbaar vervoer) in de rand rond Gent, vlakbij de KBC toren.
 • Een salarispakket op maat van jouw profiel, met veel extralegale voordelen.
 • De kans om deel uit te maken van een ambitieuze fintech scale-up in volle groei en je stempel te drukken op de toekomst van Twikey.

Indien je een meer generalistische interesse én ervaring hebt en graag op beide fronten werkt, kan je ook als full stack developer bij ons aan de slag. Kennis van Java/Spring Framework is dan wel vereist.

Wat zoeken wij in jou?

 • Je bent gepassioneerd door het ontwikkelen van schaalbare en prestatiegerichte back-end systemen.
 • Je hecht veel waarde aan de beveiliging, stabiliteit en betrouwbaarheid van een systeem en weet wat je moet doen om dit te bekomen.
 • Je werkt gestructureerd, nauwgezet en schrijft je code clean, herbruikbaar en makkelijk testbaar.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met Java en Spring framework.
 • Je hebt een mening over architectuur, databasestructuren en back-end technologieën en over de structuur en kwaliteit van code. Je vindt het belangrijk om te werken volgens best practices. Kennis van SQL, en bij voorkeur PostgreSQL is een troef.
 • Je beheerst ten minste twee van de volgende talen: Engels en Nederlands of Frans, zodat je vlot kunt samenwerken met collega’s en stakeholders.
 • Je kunt zelfstandig werken en houdt van een klein team waarin snel schakelen, samenwerking en kennisdeling centraal staan.
 • Je herkent je in onze bedrijfswaarden: passie, betrouwbaarheid, uitmuntendheid & intrapreneurship.
 • Je bent nieuwsgierig naar ons product en hebt affiniteit met Fintech. Je ziet het als een uitdaging om Twikey te helpen uitgroeien tot marktleider in de business van terugkerende betalingen.
 • Ervaring met API-integraties, webservices, Linux of ander relevante zaken is een pluspunt.