Digital Marketeer @ Jobtoolz in Kortrijk

Jobtoolz

Digital minded – duuh – én boordevol goesting om onze digitale marketingmix – nogmaals: duuh – te bewerken en begeleiden? Vink je alle onderstaande puntjes af? Hou je dan niet in en solliciteren maar! Digital minded? Dan is het opzetten van spetterende digitale marketingcampagnes een waar plezier voor jou. In samenwerking met onze designer en content marketeer maak jij dus advertenties waar onze potentiële klanten van zullen smullen. Creative minded? Dan schud jij nieuwe initiatieven uit je mouw om onze doelgroep te bereiken. Je bent dus niet bang van wat Growth Hacking-technieken. Performance minded? Dan evalueer en optimaliseer je met veel liefde de uitkomst van al je advertenties en campagnes. Je gaat met die resultaten aan de slag, om zo jouw slag te slaan en nóg betere resultaten te behalen met jouw online campagnes.  Love minded? Dan ben jij de drijvende kracht achter ons online Jobtoolz merk. Jij zorgt voor liefde op het eerste gezicht tussen onze tool en doelgroep. 

…  is iemand met een nieuwsgierig kantje. Altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen binnen digital marketingland. Je blijft up-to-date met de nieuwste technologieën én je ziet elke uitdaging als een kans om bij te leren. … is iemand die zijn weg makkelijk kan (of wil) vinden in tools als Hubspot, Google en  Linkedin ads. Geen zorgen als je nog een chauffeur nodig hebt, iedereen hier speelt graag eens voor taxi. … is iemand die wel wat kaas lust van SEO en SEA. We zeggen niet ‘gegeten’ hé, gewoon een proevertje is genoeg. … is iemand die zin voor verantwoordelijk heeft. Je neemt ownership over je eigen taken en ja, ook fouten … Da’s menselijk! Je roeit met de riemen die je hebt, maar bent niet bang om vragen te stellen. … is iemand die niet per se van ervaring genoot. … is iemand die barst van de GOESTING om te groeien, zowel persoonlijk als met Jobtoolz!

Een loon natuurlijk! Een opleidingsbudget om jezelf professioneel nog verder te ontwikkeling én zelf je carrièrepad uit te stippelen. ️ Een cafetaria hebben we niet, een cafetariaplan daarentegen. Maaltijd- en ecocheques. De meest uitgebreide & innovatieve hospitalisatieverzekering die ook ambulante kosten dekt. Tot 31 vakantiedagen om voldoende tijd te spenderen met jouw familie en vrienden. Een laptop naar keuze.  Een hybride werkomgeving met glijdende uren. ⏰ Teamactiviteiten. Veel. Héél veel. Teamtalks op vrijdag mét onbeperkte toegang tot onze Jobtoolz booze-bar. Een ongezonde dosis competitiviteit bij een hevig potje pingpong. Traktaties à volonté van onze (slechte) verliezers na zo’n hevig potje pingpong. Een A-team met goeste om er elke dag voor te gaan. Goesting gekregen? Bezorg ons je cv, motivatiebrief, uittreksel van het strafregister, je rijksregister num…. Grapje! Het enige wat jij moet doen is op ‘solliciteren’ klikken en ons omver blazen met jouw goeste en passie voor de job als Digital Marketeer. Wij zetten alvast de koffie klaar. ☕ Tot binnenkort!