Digital Copywriter & Content Creator @ Jobtoolz in Kortrijk

Jobtoolz

Ben je een creatieve schrijver? Eentje die de moeilijke woorden uit de Dikke Van Dale links laat liggen en behapbare content creëert voor HR professionals? Vink je alle onderstaande puntjes af? Hou je dan niet in en solliciteren maar! Jij bent iemand die in woorden en beelden denkt. Je creëert scripts voor presentaties, video’s, webinars en nieuwe vacatureteksten. Met andere woorden: jij begrijpt hoe een goed verhaal in elkaar zit! Jij vormt samen met onze Designer en Digital Marketeer een terrific trio! Maak je dus geen zorgen over Photoshop en Google ads. Jullie doen er samen gewoon alles aan om Jobtoolz wereldwijd te laten doorbreken. ‘Meeschrijven” aan de Jobtoolz app? Aha, een extra uitdaging voor jouw gouden pen! Want ook onze app moet on point zijn voor onze klanten. En die mogen gerust wat plezier hebben tijdens het rekruteren, dus laat je gaan!   Oké, nog één ding: clichéwoorden zoals ‘creatieve duizendpoot’ of ‘marktconform loon’ doen je ogen uit je kassen rollen. Jij bent dus onze go-to woordkunstenaar die alternatieven bedenkt die er met kop en schouders bovenuit steken.

… is iemand met een nieuwsgierig kantje. Altijd op zoek naar nieuwe trends en ontwikkelingen binnen marketingland. Je blijft up-to-date met de ontwikkelingen rond ChatGPT en beyond! … is een content creator die tovert met social posts, scripts en blogberichten die iedere HR professional wil verslinden. Jij maakt HR opnieuw sexy! … is iemand die zich een weg wil banen tussen de tone of voice van onze klanten bij het opzetten van social media campagnes. … is iemand die meer dan één taal spreekt. Sorry, geen dialect ook al zijn we trotse West-Vlamingen. We dachten eerder aan: NL, FR & ENG. Ah, en de taal der liefde: emoji’s. … is iemand die zin voor verantwoordelijk heeft. Je neemt ownership over je eigen taken en ja, ook fouten … Da’s menselijk! Je roeit met de riemen die je hebt, maar bent niet bang om vragen te stellen. … is iemand die van studies of ervaring in de reclame, journalistiek, digital media, marketing of communicatie genoot. … is iemand die barst van de GOESTING om te groeien, zowel persoonlijk als met Jobtoolz!

Een loon natuurlijk! Een opleidingsbudget om jezelf professioneel nog verder te ontwikkeling én zelf je carrièrepad uit te stippelen. ️ Een cafetaria hebben we niet, een cafetariaplan daarentegen. Maaltijd- en ecocheques. De meest uitgebreide & innovatieve hospitalisatieverzekering die ook ambulante kosten dekt. Tot 31 vakantiedagen om voldoende tijd te spenderen met jouw familie en vrienden. Een laptop naar keuze.  Een hybride werkomgeving met glijdende uren. ⏰ Teamactiviteiten. Veel. Héél veel. Teamtalks op vrijdag mét onbeperkte toegang tot onze Jobtoolz booze-bar. Een ongezonde dosis competitiviteit bij een hevig potje pingpong. Traktaties à volonté van onze (slechte) verliezers na zo’n hevig potje pingpong. Een A-team met goeste om er elke dag voor te gaan. Goesting gekregen? Bezorg ons je cv, motivatiebrief, uittreksel van het strafregister, je rijksregister num…. Grapje! Het enige wat jij moet doen is op ‘solliciteren’ klikken en ons omver blazen met jouw goeste en passie voor de job als Digital Marketeer. Wij zetten alvast de koffie klaar. ☕ Tot binnenkort!